Příprava nálevu ze zelené kávy: 1 až 2 kávové lžičky mleté kávy zalijte v šálku horkou vodou a nechte asi 5 minut louhovat. Vylouhovaný nálev sceďte a nápoj je připraven.
Nenechte se zaskočit mírně odlišnou barvou. Zelená káva zpracovaná tímto způsobem má několik barevných variací od zelené přes žlutou až po jemně oranžovou.
Káva BWINDI SUPERNATURAL byla vypěstována dvěma farmáři – Michaelem Wonanzofu a Samsonem Nangai v oblasti Bugisu. Pochází z nadmořské výšky mezi 1.700 až 2.000 metry a byla zpracovaná v období prosinec 2019 až leden 2020. Prošla časově náročným procesem dvojité fermentace a výsledkem je zajímavé bylinkovo-ovocné aroma. Více informací najdete v popisu naší pražené kávy BWINDI SUPERNATURAL.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.